Παγκύπριο Πρωτάθλημα Roadrace 2020-2021 – 3ος Αγώνας: Νικητές οι Μωυσής Ατζάμη και Παναγιώτης Αντωνίου

Apr 12, 2021

Κυριακή 11 Απριλίου διεξήχθη ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Roadrace στην πίστα Achna Speeway υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Ο αγώνας ήταν κομβικής σημασίας για τους διαγωνιζόμενους καθώς ήταν ο προτελευταίος του πρωταθλήματος και η συγκομιδή βαθμών για υλοποίηση των στόχων ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη συνέχεια. Δυο κατηγορίες περιλάμβανε ο αγώνας της Κυριακής, την SUPER STOCK 1000 και την SUPER STOCK 600.

Στην κατηγορία SUPER STOCK 1000 ξεχώρισε η μάχη μεταξύ του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Αντώνη Μουζουρόπουλου και του Παναγιώτη Αντωνίου. Οι δυο τους

Scramble Αμμοχώστου – 2ος Αγώνας: Διπλασίασε τις νίκες ο Τσαγγαράς

Mar 17, 2021

Ο Χρίστος Τσαγγαράς ήταν και πάλι το πρόσωπο του αγώνα

Ανακοίνωση αγωνιστικού ημερολογίου

Feb 09, 2021

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας ανακοινώνει το αγωνιστικό ημερολόγιο για την περίοδο 2020-2021. Παρακαλούνται οι αθλητές όπως παραμένουν ενήμεροι από τα τοπικά σωματεία για τειχών αλλαγές των αγωνιστικών συναντήσεων συνεπεία των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ανανεωμένο αγωνιστικό ημερολόγιο όπως αποφασιστικέ από το Δ.Σ. της ΚΟΜ στις 8/02/2021

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross - 7ος Αγώνας: Η συνέχεια στην Ποταμιά

Oct 09, 2020

Μετά και την παρέλευση έξι αγώνων στη μεγάλη κατηγορία, την ΜΧ1, όλα εξακολουθούν να είναι ρευστά όσον αφορά τον τίτλο, με τρεις αναβάτες να διεκδικούν από την αρχή της σεζόν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.

Nικητής και σε τροχιά τίτλου ο Μιχάλης Πάμπουκκας

Oct 06, 2020

Μεγάλος νικητής στον έκτο αγώνα αναδείχθηκε ο Μιχάλης Πάμπουκκας ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί βάσιμες ελπίδες για τον τίτλο.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross – 5ος Αγώνας: Νίκη και κορυφή για τον Χρύσανθο Γεωργίου

Sep 13, 2020

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στην πίστα Αμμοχώστου ο πέμπτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross με διοργανωτή τη Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Τέταρτος αγώνας

Jan 19, 2020

Στο αγωνιστικό μέρος, ξεκινώντας από την κατηγορία ΜΧ1, ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος στη βαθμολογία Χρίστος Τσαγγαράς θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα ούτως ώστε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.

Δύσκολη νίκη για τον Τσαγγαρά στον τρίτο γύρο της σεζόν

Dec 09, 2019

Ο τρίτος αγώνας σημαδεύτηκε από ωραίες μάχες ειδικότερα στη μεγάλη κατηγορία, την ΜΧ1, ενώ σημείο αναφοράς ήταν η συμμετοχή τριών ξένων αναβατών, με τους δυο να αγωνίζονται στην κατηγορία ΜΧ65 και τον τρίτο στην κατηγορία ΜΧ1.

Δεύτερος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

Nov 04, 2019

Οι ωραίες μάχες που έγιναν στην πρεμιέρα όπως και τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν στις διάφορες κατηγορίες ομολογούν ότι φέτος η χρονιά θα είναι αλλιώς, καθώς αρκετοί αναβάτες έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια παραδοσιακούς οδηγούς που είναι φαβορί για τη νίκη.

Πρεμιέρα με νίκη για Πάμπουκκα

Oct 15, 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη στην πίστα MXPRO στην Ποταμιά ο εναρκτήριος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross 2019/2020, με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.