1ος Αγώνας Scramble Λεμεσού

Feb 16, 2021

Πολύ σημαντική ανακοίνωση.


Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Scramble Λεμεσού στις 21/02/2021 οι αθλητές και η ομάδα τους θα πρέπει να συμπληρώσουν πλήρως το έντυπο μετακίνηση τους από και προς τον αγώνα scramble Λεμεσού. Το έντυπο μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα Έντυπα - Κανονισμοί ή πατώντας εδώ Τα άτομα που θα αναγράφονται στη λίστα θα πρέπει να έχουν στη κατοχή τους από ένα αντίγραφο. Ο επικεφαλής της ομάδας θα πρέπει να παραδώσει ένα αντίγραφο στη Γραμματεία με την άφιξη του στο χώρο.

Ανακοίνωση αγωνιστικού ημερολογίου

Feb 09, 2021

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας ανακοινώνει το αγωνιστικό ημερολόγιο για την περίοδο 2020-2021. Παρακαλούνται οι αθλητές όπως παραμένουν ενήμεροι από τα τοπικά σωματεία για τειχών αλλαγές των αγωνιστικών συναντήσεων συνεπεία των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ανανεωμένο αγωνιστικό ημερολόγιο όπως αποφασιστικέ από το Δ.Σ. της ΚΟΜ στις 8/02/2021

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross - 7ος Αγώνας: Η συνέχεια στην Ποταμιά

Oct 09, 2020

Μετά και την παρέλευση έξι αγώνων στη μεγάλη κατηγορία, την ΜΧ1, όλα εξακολουθούν να είναι ρευστά όσον αφορά τον τίτλο, με τρεις αναβάτες να διεκδικούν από την αρχή της σεζόν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.

Nικητής και σε τροχιά τίτλου ο Μιχάλης Πάμπουκκας

Oct 06, 2020

Μεγάλος νικητής στον έκτο αγώνα αναδείχθηκε ο Μιχάλης Πάμπουκκας ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί βάσιμες ελπίδες για τον τίτλο.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross – 5ος Αγώνας: Νίκη και κορυφή για τον Χρύσανθο Γεωργίου

Sep 13, 2020

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στην πίστα Αμμοχώστου ο πέμπτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross με διοργανωτή τη Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Τέταρτος αγώνας

Jan 19, 2020

Στο αγωνιστικό μέρος, ξεκινώντας από την κατηγορία ΜΧ1, ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος στη βαθμολογία Χρίστος Τσαγγαράς θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα ούτως ώστε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.

Δύσκολη νίκη για τον Τσαγγαρά στον τρίτο γύρο της σεζόν

Dec 09, 2019

Ο τρίτος αγώνας σημαδεύτηκε από ωραίες μάχες ειδικότερα στη μεγάλη κατηγορία, την ΜΧ1, ενώ σημείο αναφοράς ήταν η συμμετοχή τριών ξένων αναβατών, με τους δυο να αγωνίζονται στην κατηγορία ΜΧ65 και τον τρίτο στην κατηγορία ΜΧ1.

Δεύτερος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

Nov 04, 2019

Οι ωραίες μάχες που έγιναν στην πρεμιέρα όπως και τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν στις διάφορες κατηγορίες ομολογούν ότι φέτος η χρονιά θα είναι αλλιώς, καθώς αρκετοί αναβάτες έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια παραδοσιακούς οδηγούς που είναι φαβορί για τη νίκη.

Πρεμιέρα με νίκη για Πάμπουκκα

Oct 15, 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη στην πίστα MXPRO στην Ποταμιά ο εναρκτήριος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross 2019/2020, με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

2020 Enduro & Rally European Championships Provisional Calendar

Jul 26, 2019

The FIM Europe, together with the Enduro & Rally Commission, is proud to release the 2020 European Championships Provisional Calendar.